Su Kaçağı Hakkında

Firmamız su kaçağı tespiti alanında kesin çözüm üretmektedir; evinizde veya işyerinizde su kaçak sorununuz mu ? var bizi aramanız sorununuzu net bir şekilde garantili olarak çözecektir.Su kaçağı tespiti çalışmalarında müşterilerine güven veren firmamız müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiştir.Su kaçağı tespiti son derece profesyonellik gerektiren bir sistemdir konusunda uzmanlaşan elemanlarımız alanında bir numaradır.

Su kaçağı ile inanılmaz faturalar ödeyen kişilerle karşılaştık bu sebep özellikle de tuvalet şifon kaçaklarından meydana gelmektedir. Faturanız yüksek geliyor ve kaçak şüpheniz var ise kaçağı bulamıyorsanız ve/veya alt komşunuza su sızıntısı var ve bulamıyorsanız tek yapmanız gerken hemen bizi aramanız yeterli olacaktır.

Su kaçağı yapılmadan önceki müşterilerimizin evlerinde inceleme yaptığımızda faturalarının yüksek geldiğini gördük. Bu sebep genellikle tuvalet şifon kaçaklarından meydana gelir. Su faturanız yüksek geliyor ise evinizde kaçak şüphesi varsa fakat siz bulamıyorsanız veya alt komşunuza su sızıntısı var da nerden olduğunu bulamıyorsanız bu konularda bir telefon kadar yakınız.

Firmamız su kaçağı konusunda Türkiye geneline profesyonel hizmet veren bir şirkettir.

Pahalı onarımların yerine su kaçağı olan bölgenin noktasal tespiti yapıldıktan sonra sadece arızalı olan yerin onarımı yapılır. Bu sayede sizde paradan ve zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

Fabrikalar, belediyeler, toplu konutlar, özel mülkler, kamu kuruluşları ve belediyeler hizmet verdiğimiz yerlerdir.

Yorum bırakın